Holoscreen for TV-holikere

Egentlig ikke ment for stua, men det er lov å prøve.

Holoscreen for TV-holikere
Publisert

Vi er fortsatt et godt stykke unna hologrammer i kantina bestående av vakre og underbetalte glamourmodeller som presenterer Dagens Middag i loop, helt til klokka er ett.

Framtida er med andre ord ikke helt her, men med Holoscreen kan en i det minste drømme.

Fylles med innhold.

Det forbilledlige hjemmekinooppsettet over tilhører for så vidt også drømmeverden, ettersom Holoscreen i utgangspunktet er laget for utstillingsvinduer, banker, resepsjonsområder, messer og liknende.

Har du penger har du likevel lov, og ingen vil snøfte om de ser en tynn, gjennomsiktig flate i ene øyeblikket, og en bildefull TV-skjerm eller filmprojektor i det neste.

Holoscreen viser ethvert bilde som projiseres på baksiden av skjermen, omtrent som en bakprojeksjons-TV, men langt mer elegant, og langt mer stue- og utstillingsvinduvennlig.

Vinkler.

For at dette skal være mulig må projektorbildet projiseres på skjermen fra en vinkel tilsvarende mellom 30 og 35 grader. I dette området ignoerer Holoscreen alle andre lyskilder, og den danske produsenten, DNP, lover som en følge av dette "overraskende lys og skarp bildekvalitet", selv hvis skjermen plasserer i områder med mye lys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer