Hopp i det

Men ikke skyld på oss hvis det går gæli.

Hopp i det
Publisert

Hvis du har sett "America's funniest home videos" vet du at trampoliner ikke er så uskyldige som de ser ut. De kan knekke deg fullstendig.

Så hvorfor ikke øke risikoen enda noen hakk, og legge til vann til regnestykket?

Vannsport-ish.

Big Wave er en 13-fot (4 meter) stor trampoline som er spesiallaget for å tåle store nok mengder vann på hoppeflaten til at kidsa kan hoppe, hoppe og hoppe samtidig som de plasker, plasker og plasker.

Hopping og plasking. Der har du 94 prosent av et lite barns liv.

Trampolineramma er laget av galvanisert stål med tre millimeter tykke vegger, mens ni tommer store avspissa fjører laget av tykt stål - også galvaniserte - er spesiallaget for å tåle den ekstra vekten vannet tilfører trampolinen.

Fatso.

Big Wave har ellers en tykk, UV-beskyttet matte, og ekstra beskyttelse rundt de delene av trampolinen som kan gjøre større skade enn en trailer uten bremser hvis ikke hopperen er forsiktig.

Tenk deg forøvrig at minsten er ute og hopper alene, tryner, og svimer av. Er det en uproblematisk sak å ligge svimeslått i 20-30 centimeter vann? Vi er ikke rakettforskere, men noe sier oss at svaret er "nei".

Prisen på spetakkelet er 1500 dollar, rundt 7700 kroner, men vi er redd Big Wave bare er tilgjengelig i USA.

Kilde: Dvice.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer