Høstens storslipp fra Philips

Pianolakk er ut, nå er det aluminium som kommer på toppmodellene.

Høstens storslipp fra Philips
Publisert

Etter at pianolakk-stilen i flere år har vært tilnærmet enerådende på flat-TV-markedet er det godt å se at noen tenker nytt, og både Sharp og Philips lanserer nå modeller i aluminium.

Aluminium & LED.

Den desiderte toppmodellen fra Philips i år vil være 42PFL9803, som ikke bare er kledd i aluminium, den bruker også LED-lys aktivt for å gi deg et enda bedre sortnivå.

De 1152 LED-pærene er hovedårsaken til at Philips klarer å hoste opp hysteriske 2.000.000:1 i kontrast. Og ja, denne modellen har selvsagt alt av finesser som 1080p/24, en responstid på 2 millisekunder og perfext pixel HD-funksjonen.

Men glem nå tallene for et øyeblikk – det viktige er jo at det fungerer og det lille vi fikk sett av denne modellen på årets IFA-messe var i hvert fall imponerende. Det blir derfor spennende å teste den ordentlig når den kommer til Norge fra uke 41.

Runde kanter.

Alle de nye TV-seriene til Philips kjennetegnes forøvrig nå av runde kanter og flere av modellene gir deg også mulighet for innebygd digital TV-tuner om du bruker RiksTV eller har kabelanlegg fra Canal Digital. Praktisk for de som vil ha færreste mulig bokser i stua med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer