Høstens storslipp fra Philips

Pianolakk er ut, nå er det aluminium som kommer på toppmodellene.

Høstens storslipp fra Philips
Publisert

Etter at pianolakk-stilen i flere år har vært tilnærmet enerådende på flat-TV-markedet er det godt å se at noen tenker nytt, og både Sharp og Philips lanserer nå modeller i aluminium.

Aluminium & LED.

Den desiderte toppmodellen fra Philips i år vil være 42PFL9803, som ikke bare er kledd i aluminium, den bruker også LED-lys aktivt for å gi deg et enda bedre sortnivå.

De 1152 LED-pærene er hovedårsaken til at Philips klarer å hoste opp hysteriske 2.000.000:1 i kontrast. Og ja, denne modellen har selvsagt alt av finesser som 1080p/24, en responstid på 2 millisekunder og perfext pixel HD-funksjonen.

Men glem nå tallene for et øyeblikk – det viktige er jo at det fungerer og det lille vi fikk sett av denne modellen på årets IFA-messe var i hvert fall imponerende. Det blir derfor spennende å teste den ordentlig når den kommer til Norge fra uke 41.

Runde kanter.

Alle de nye TV-seriene til Philips kjennetegnes forøvrig nå av runde kanter og flere av modellene gir deg også mulighet for innebygd digital TV-tuner om du bruker RiksTV eller har kabelanlegg fra Canal Digital. Praktisk for de som vil ha færreste mulig bokser i stua med andre ord.

Ellers er det godt å se at Philips fortsetter med sin Ambilight-teknologi på toppmodellene, og det får du også den svært så spennende 9703-serien.

<-- STORE BILDER TIL VENSTRE!!

Ambilight vil kort fortalt si at LED-lamper på inntil tre av TVens kanter (oversiden og på høyre/venstre side) lyser opp veggen din i takt med hva som vises på skjermen. Selv er vi svært fornøyd med denne finessen, og spesielt hvis du har en lys bakgrunn bak TVen kan det øke filmopplevelsen betraktelig.

Essence.

I oktober kommer også Essence-serien, en serie hovedsakelig beregnet på de som prioriterer design. 42-tommeren her er for eksempel under fem cm dyp, noe som hovedsakelig skyldes at alle tilkoplingene og bildebehandlingen gjøres på en separat medie-boks.

På innsiden får du 1080p, Pixel HD Engine, 100hz, og en kontrast på 66.000:1.

Selv synes vi at modell-serien er lekker, men er litt i tvil om markedet nå er klar for en ekstra boks i stua. Prisen på Philips Essence (42PES0001H) vil starte på 23.995 når den kommer nå i slutten av september.

Aurea versjon 2.

Også fjorårets store TV-nyhet er selvfølgelig oppdatert, men her er det mer snakk om nye designelementer enn noen stor revolusjon.

Lekker er den i hvert fall, og du får store bilder av alle modellene til venstre for teksten!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer