Hvis lyset blir litt for sterkt

Solbrillelampe for de lyssky.

Hvis lyset blir litt for sterkt
Publisert

Hvis Lindsay Lohan og Britney Spears ser mørkt på livet har de bare seg selv og solbrillene å takke. Det mørke glasset kan få selv solnedganger til å se ut som om de var fartsstriper etter de fire apokalyptiske rytterne.

Så hvorfor ikke flette sammen førti solbriller og en lampe og markedsføre det som kjendislampa? Stem i, alle sammen, her kommer refrenget: Ja, hvorfor ikke!

Kjendissing.

Celebrity Lamp ser like påtrengende ut som mikrofonene som omringer den røde løperen på en amerikansk filmpremiere, og det er også meningen. Den er inspirert av stjernene.

De førti pilotbrillene speiler hverandre mens de hviler på et skinnende lampestativ, og den skinnende dekoren blir kun brutt av den markante på-svitsjen som henger ned fra toppen.

Lysorgel.

Når lampa er skrudd av forvandles solbrillesamlingen til en slags sølvskulptur, som angivelig reflektererer omgivelsene 80 ganger sin egen størrelse. Skrur du den på kaster den fra seg et dempet sydendiskoteklys i stua som vil få dansefoten til å skjelve, og munnviken til å sende ut de første vokalene fra sjekkereplikkene du brukte på 70 og 80-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer