I den syvende himmel?

Private Cloud mikser gammelt og nytt.

I den syvende himmel?
Publisert

Gyngestolen - åstedet for så mye glede sammen med bestefar og en eventyrbok, og åstedet for hjernerystelse, en knust albue og et par-tre brukne ribbein fordi den ene stolmeien som noen hadde lovet å stramme opp i flere måneder, plutselig ga etter.

Ville du virkelig tatt sjansen på å ligge i en seng som følger samme prinsippet? Nå har du sjansen.

Gyngeseng.

Det er kanskje bare i våre ører at ordet private får en halvsleazy klang når det leses på et tysk nettsted, men patenterte Private Cloud er uskyldig nok.

For prøver du deg på skyldige ting i denne gyngestolsenga ender det nesten garantert med brudd der du absolutt ikke vil ha brudd, hvisduforstårhvajegmener.

Likevel, visse sikkerhetsforanstaltninger er det mulig å foreta. Det følger med to "bremseklosser" som gjør at senga midlertidig kan fastmonteres i én bestemt stilling, men alle vet at det første du kommer til å forsøke er å få senga til å gå helt rundt uten at du faller ut.

Prisen er foreløpig ukjent, det samme er forsikringsselskapenes holdning til livsforskringspolisen din hvis du kjøper senga.

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer