I den syvende himmel?

Private Cloud mikser gammelt og nytt.

I den syvende himmel?
Publisert

Gyngestolen - åstedet for så mye glede sammen med bestefar og en eventyrbok, og åstedet for hjernerystelse, en knust albue og et par-tre brukne ribbein fordi den ene stolmeien som noen hadde lovet å stramme opp i flere måneder, plutselig ga etter.

Ville du virkelig tatt sjansen på å ligge i en seng som følger samme prinsippet? Nå har du sjansen.

Gyngeseng.

Det er kanskje bare i våre ører at ordet private får en halvsleazy klang når det leses på et tysk nettsted, men patenterte Private Cloud er uskyldig nok.

For prøver du deg på skyldige ting i denne gyngestolsenga ender det nesten garantert med brudd der du absolutt ikke vil ha brudd, hvisduforstårhvajegmener.

Likevel, visse sikkerhetsforanstaltninger er det mulig å foreta. Det følger med to "bremseklosser" som gjør at senga midlertidig kan fastmonteres i én bestemt stilling, men alle vet at det første du kommer til å forsøke er å få senga til å gå helt rundt uten at du faller ut.

Prisen er foreløpig ukjent, det samme er forsikringsselskapenes holdning til livsforskringspolisen din hvis du kjøper senga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer