Idiotsikker stekepanne

En innbebygd temperaturmåler gjør steking til en lek.

Idiotsikker stekepanne
Publisert

Det er en grunn til at Fjordland og andre 123-løsninger har tatt nordmenn med storm: Ja, altså, sett bort fra at folk flest er skviset inn i tidsklemma, så handler det trolig om å ikke beherske kokekunsten.

Eller stekekunsten, som passer bedre i dette tilfelle. Derfor ender vi i stedet opp med ferdigstekte pannekaker fra Super'n, ferdig dynket med E-xxx og klare til å slenges i mikroen. Rett og slett fordi pannekakesteking på egenhånd er å be om å utløse brannalarmen.

Lei av å tygge kull?

Vi også.

Derfor ble vi også runde i blikket av gledesfryd da vi kom over denne stekepanna. Den har nemlig en innebygget temperaturmåler som forteller deg akkurat hvor varm panna er.

Det kan rett og slett ikke gå galt. Sier oppskriften at pannekakene skal stekes på middels sterk varme, så lar displayet på håndtaket av panna deg kontrollere akkurat det.

Løser biffen.

Og hvem har vel ikke slengt på dyrebar indrefile lenge før panna var varm nok, for så bruke tre timer ekstra på å tygge den seige klumpen?

Denne panna gjør nok ikke allerede seigt kjøtt om til mørt, men den vil i det minste sørge for at det ikke blir feil temperatur som får ødelegge stekeresultatet. Den idiotsikre stekepanna selges fra Think Geek og koster 50 dollar (ca 330 kroner).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer