Ikke bare rør

Designernes oppfinnsomhet er fortsatt ikke tom.

Ikke bare rør
Publisert

Hvor vidt dette er en fornærmelse mot alt som er fint i verden (sol på påskefjellet, regnbuer, enhjørninger), eller design på grensen til det geniale, skal vi overlate til deg å avgjøre.

Vi gir deg bare fakta. Og fakta er at disse rørlampene er noe vi aldri har sett maken til.

Jernvare

Det israelsk-baserte designbyrået DEMO / design clinic har ifølge dem selv benyttet seg av rørlegger-deler hentet fra "hele verden", noe som er helt nødvendig for å gi KOZO-produktene et skinn av nødvendig, konseptuell aura.

Lampene er laget av galvanisert jern, og har fått lyspærer der en i utgangspunktet skulle forvente å få varmt eller kaldt vann.

Les også: Kamera for hagenisser!

Designerne har ikke behandlet råmaterialene i særlig grad, og blant annet latt såkalt "autentisk rust" (finnes det annen type rust?) og merker etter verktøyene som tilvirket jernet bli værende i det ferdige produktet.

Noen av modellene har forøvrig justerbar arm for optimal fleksibilitet, og skrus av og på ved hjelp av, eh, vannkranen!

Les også: Sengene som gjør deg søvnløs

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer