Ikke for deg med bokstavangst

Dynetrekk for bokklubb-medlemmer.

Ikke for deg med bokstavangst
Publisert

Å telle sauer for å sovne fungerer kun så lenge. Plutselig blir en av dem påkjørt, du må frem med hagla for å nødslakte den, og hvem kan sove etter noe slikt?

Dynetrekk med lesestoff, derimot, se det er en god idé.

Konsept.

Det bokstavrike trekket er resultatet av et prosjekt ledet av professor Ron Arad ved Royal College of Art i London. Sammen med fjorten studenter og The Great Eastern Hotel designet han ulike installasjoner og objekter som skal overbevise gjester og besøkende at et hotell kan være noe mer enn bare et sted hvor en er overnattingsgjest.

Lesetrekket er Tiago da Fonsecas verk (neida, vi vet heller ikke hvem vedkommende er), og består av flere "dyneblad" som hviler oppå hverandre, omtrent som sider i en bok.

Dyp søvn.

Hver "side" inneholder en klassisk godnatthistorie, men i motsetning til boka du en sjelden gang holder i hånda er det ikke meningen at laget med dynetrekk skal bli mindre, men derimot større og tykkere etter hvert som du pløyer gjennom eventyrene.

Dermed vil du bli varmere og varmere idet søvnen melder seg, og den lykkelige slutten består av du snorker store Z-er gjennom hele natta. Konas mareritt har til gjengjeld akkurat begynt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer