Ikke putt disse i ørene

500XL er øretelefoner på steroider.

Ikke putt disse i ørene
Publisert

Når blir det gammeldags å lage forvokste kopier av kjente og kjære - og små - gjenstander, alt mens publikum måper?

Aldri. Å se små ting anta monstrøse proporsjoner er godt for selvtilliten, ikke minst hvis ens eget liv framstår som litt puslete. 500XL er i et slikt perspektiv et stort steg for menneskeheten. Kremt.

Deja vú.

Ved første øyekast er de ikke så synlige på bildet over, men hvis du retter blikket mot høyttalerne som den fornøyde Mac-brukeren har koblet til MacBooken, ser du at de ser mistenkelig kjent ut.

Det er fordi 500XL fra Fred & Friends har brukt et par iPod-øretelefoner som utgangspunkt, og deretter blåst dem opp 500 ganger - derav navnet.

Høyttalerne er aktive, som vil si at forsterkeren er innebygd i de hvite kjempene, og de kan dessuten kjøres på batteri.

Det er også mulig å plugge dem rett i PCen eller laptopen via USB-porten, men for guds skyld ikke plugg dem i ørene. Ikke engang Dumbo ville fått plass til disse i øregangene, og det finnes ikke en øre-, nese- og halsspesialist i verden som kan redde deg hvis du forsøker.

Prisen er ikke kjent.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer