Ikke så vanskelig, faktisk

Det ér mulig å se hva klokka er.

Ikke så vanskelig, faktisk
Publisert

Det finnes nå så mange klokker som har til hensikt å gjøre det vanskelig for eieren å se hva klokka er, at vi mistenker masochismen for å være langt mer utbredt enn vi først trodde.

Når jeg er framme? Eh, vel, altså, skal vi se. Lite øyeblikk. Gi meg tre sekunder til. Nei, vent, fem sekunder, kanskje? Blir det riktig? Og så videre. Denne klokka ser veldig komplisert ut ved første øyekast, men så veldig vanskelig å lese er den faktisk ikke.

Gode hjul.

Den heter riktignok Clock Delay, et advarende ord om at dette kan ta tid, men hemmeligheten ligger selvfølgelig i de tre tannhjulene.

Meningen er at du skal holde blikket festet på stedet hvor de tre hjulene nesten møtes. Du har forhåpentligvis allerede gjettet at de viser henholdsvis timer, minutter og sekunder, og dermed blir veien relativt kort fra du begynner å lure på hvor lenge det er til Allsång på Skansen begynner til du har svaret klart.

Clock Delay er laget i rustfritt stål og aluminium av en designer ved navn Bas van Leeuwen, angivelig som en kritikk av dagens bruk-og-kast-samfunn hvor knapt noen gidder reparere en ting som er ødelagt.

Dyrt, ja.

Leeuwen mener dette har ført til at vi har mistet vår interesse for teknologi - en pussig påstand all den tid folk går mann av huse for å kjøpe dingser om dagen - en prosess Clock Delay skal kunne bidra til å moderere.

Prisen vil i hvert fall vekke interessen din - interessen for å handle klokker et annet sted enn av Bas van Leeuwen. Prisen er nemlig 1962 dollar, eller drøye 10 000 kroner.

Og vi vedder på at leveringen blir forsinket. Høh.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer