Ikke så vanskelig, faktisk

Det ér mulig å se hva klokka er.

Ikke så vanskelig, faktisk
Publisert

Det finnes nå så mange klokker som har til hensikt å gjøre det vanskelig for eieren å se hva klokka er, at vi mistenker masochismen for å være langt mer utbredt enn vi først trodde.

Når jeg er framme? Eh, vel, altså, skal vi se. Lite øyeblikk. Gi meg tre sekunder til. Nei, vent, fem sekunder, kanskje? Blir det riktig? Og så videre. Denne klokka ser veldig komplisert ut ved første øyekast, men så veldig vanskelig å lese er den faktisk ikke.

Gode hjul.

Den heter riktignok Clock Delay, et advarende ord om at dette kan ta tid, men hemmeligheten ligger selvfølgelig i de tre tannhjulene.

Meningen er at du skal holde blikket festet på stedet hvor de tre hjulene nesten møtes. Du har forhåpentligvis allerede gjettet at de viser henholdsvis timer, minutter og sekunder, og dermed blir veien relativt kort fra du begynner å lure på hvor lenge det er til Allsång på Skansen begynner til du har svaret klart.

Clock Delay er laget i rustfritt stål og aluminium av en designer ved navn Bas van Leeuwen, angivelig som en kritikk av dagens bruk-og-kast-samfunn hvor knapt noen gidder reparere en ting som er ødelagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer