Ingen vanlig klokke...

Denne spionklokka registrerer bevegelse og sender alle opptak direkte til datamaskinen din.

Ingen vanlig klokke...
Publisert

Hvis du allerede er paranoid og tror alle er ute etter deg anbefales det ikke at du leser videre. Her er nemlig et av de mest utspekulerte spionverktøyene vi har sett per dags dato.

Skjult kamera.

Det ser ut som en helt vanlig og uskyldig klokke, men ikke la deg lure. Godt skjult i klokka gjemmer det seg et lite kamera som lar deg spionere på alt og alle. Nettsiden som selger klokka hevder den er perfekt for steder som krever såkalt diskret observasjon, og nevner blant annet barnevakten og hushjelpen som passende ofre.

Bevegelsesdetektor.

Det som gjør spionklokka spesiell er at den kun tar opp når den registrerer bevegelse, det vil si at du unngår å kaste bort timevis med opptak av en lysestake.

Alt som blir tatt opp kan sendes direkte til datamaskinen din, eller det kan streames til en enhet med Windows Mobile 5.0. Det er også mulig å få beskjed via SMS eller epost når kameraet registrerer at noe beveger seg i rommet hvor det er plassert..

Du kan justere kameraet ved å tilte klokka opp eller ned.

Nå er du advart.

Hvis sjefen din plasserer en slik klokke på pulten din er det grunn til å bli bekymret, eventuelt kan du sitte stille som en mus resten av dagen i frykt for å bli tatt opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer