Intercooler for Xbox 360

Kult? Interkult? Tja, kanskje.

Publisert

Etter at vi fikk Xbox 360en i hus for ganske mange uker siden, har vi mistet rundt 20 prosent av hørselen på begge ørene. Vifta går som en helikopterpropell under take-off fra en oljeplattform i storm, og alle familiemedlemmene må brøle til hverandre for i det hele tatt å oppnå blikkontakt.Nå mener tydeligvis amerikanske Nyko Technologies at Xboxen vår likevel ikke blir nedkjølt nok av all vifteaktiviteten, og lanserer derfor en 150 kroners ”intercooler”.

Kult produkt?

Den skal være så enkel å feste at selv vi som ikke er medlemmer av Mensa vil få det til. Intercooler 360 reduserer temperaturen med mellom en og fem grader, noe som visst nok skal forlenge levetiden med X (hah!) antall år.Vi kan egentlig ikke tro at vi skriver dette, men vi stoler vel såpass på at Microsoft vet vi hva de gjør at de ikke har sluppet et produkt på markedet som dør av overoppheting etter noen få måneders bruk. Slike påstander kan komme til å hjemsøke oss før vi aner det, men vi tar sjansen.Nyko har foreløpig ikke sagt noe om støynivået på vifta, men enkel matematikk tilsier at vifte + vifte = VIFTE.Minst.Kilde: Extremetech

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer