iPod-anlegg fra Pioneer

Og XW-NAS er riktig så lekkert.

Ser vi bort fra det umlige navnet XW-NAS 5 har Pioneer gjort mye riktig her.
Ser vi bort fra det umlige navnet XW-NAS 5 har Pioneer gjort mye riktig her. Vis mer
Publisert

Selv om TV-produksjonen til Pioneer er historie, så ligger de ikke på latsiden og sutrer av den grunn. For dette iPod-anlegget er noe av det peneste vi har sett siden vi slapp våre våre klamme testfingre løs på linjelekre Alfie fra Roth audio.

Navn til besvær

Det eneste vi ikke forstår er hvorfor Pioneer ikke har klart å gi anlegget et ordentlig navn, betegnelsen XW-NAS er ikke akkurat lett å huske.

Digital overføring for bedre lyd

iPoden eller iPhonen din settes selvsagt rett ned i musikkanleggene XW-NAS og XW-NAS5, slik at du får digital lydoverføring. Anleggene har to høyttalere skjult bak frontdekselet, og en 10 cm basshøyttaler på undersiden bør sørge for at du kan plage naboene ordentlig.

I tillegg til at leketøyet ditt fra Apple blir ladet mens den står på plass, kan du også koble anlegget ditt til TV-en og se på film om du ønsker det. Akkurat det siste er det vel strengt tatt ikke så mange som gjør i praksis, men blir du innesnødd på hytta i romjula har du i hvert fall muligheten.

Kjøper du en Bluethooth-adapter (AS-BT100 til cirka 1.000 kroner) kan du også streame musikken du har lagret på PC-en eller mobiltelefonen din på begge modellene. Det er imidlertid bare XW-NAS5 som har innebygget radio, så er radio viktig for deg bør du sørge for å velge denne modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer