Italienske design-TVer i Norge

Luksuriøse speil-TVer til fiffen.

Italienske design-TVer i Norge
Publisert

Du har vel hørt om den italienske TV-produsenten Hantarex?

Ikke det? Vel, ikke vi heller.

Men ikke fortvil, for alt du trenger å vite er egentlig at de nå endelig er på plass i Norge med sine skinnende modeller.

Lille speil på veggen der.

Hantarex er merkenavnet til Sambers Italia, som altså har laget innmat til italienske TVer siden 1965, og flat-TVer fra 2000.

Den Milano-baserte produsenten er tydeligvis svært glad i skinnnende ting, for som du ser av bildene til venstre fungerer TVene i praksis som speil når de ikke er i bruk. Såkalte speil-TVer er forøvrig ikke noe nytt, vi testet f.eks. denne Philips-modellen allerede i 2006, og selv om speilfunksjonen er artig bør du være klar over en ting: TVen vil antagelig reflektere langt mer enn vanlige TV-modeller. Hvordan Hantarex-TVene klarer seg på dette punktet vet vi ikke, men forhåpentligvis får vi testet dem snart.

Som vanlig i dag leveres også TV-modellene til Hantarex med såkalt full HD-oppløsning som per idag er 1920/1080p, og skal også ha det du trenger av tilkoplingsmuligheter.

Prisene starter på 19.900 for 40-tommerne, mens du må regne med å bla opp langt flere dukater om stua og egoet ditt er stort nok til den største modellen på 70 tommer.

Kilde: Ncms.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer