Italienske design-TVer i Norge

Luksuriøse speil-TVer til fiffen.

Italienske design-TVer i Norge
Publisert

Du har vel hørt om den italienske TV-produsenten Hantarex?

Ikke det? Vel, ikke vi heller.

Men ikke fortvil, for alt du trenger å vite er egentlig at de nå endelig er på plass i Norge med sine skinnende modeller.

Lille speil på veggen der.

Hantarex er merkenavnet til Sambers Italia, som altså har laget innmat til italienske TVer siden 1965, og flat-TVer fra 2000.

Den Milano-baserte produsenten er tydeligvis svært glad i skinnnende ting, for som du ser av bildene til venstre fungerer TVene i praksis som speil når de ikke er i bruk. Såkalte speil-TVer er forøvrig ikke noe nytt, vi testet f.eks. denne Philips-modellen allerede i 2006, og selv om speilfunksjonen er artig bør du være klar over en ting: TVen vil antagelig reflektere langt mer enn vanlige TV-modeller. Hvordan Hantarex-TVene klarer seg på dette punktet vet vi ikke, men forhåpentligvis får vi testet dem snart.

Som vanlig i dag leveres også TV-modellene til Hantarex med såkalt full HD-oppløsning som per idag er 1920/1080p, og skal også ha det du trenger av tilkoplingsmuligheter.

Prisene starter på 19.900 for 40-tommerne, mens du må regne med å bla opp langt flere dukater om stua og egoet ditt er stort nok til den største modellen på 70 tommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer