ITC One har nå alt

Svindyr hjemmekino-PC med Blu-ray.

ITC One har nå alt
Publisert

Det er fortsatt et langt stykke igjen før såkalte hjemmekino-PCer blir allemannseie, og det er et åpent spørsmål om det i det hele tatt vil skje.

Det som er helt sikkert er at ITC One fra SE2 Labs aldri vil stå i stua til den delen av befolkningen vi med like store deler kjærlighet og forakt kaller "folk flest".

Ulempene først.

De tre mest åpenbare grunnene til det er prisen, det faktum at den mangler Blu-ray-spiller, og sist men ikke minst: kombinasjonen av prisen og at den mangler Blu-ray-spiller.

OPPDATERT: Velinformerte kilder, også kjent som våre lesere, kan fortelle at ITC One nå får Blu-ray-spiller. Jeg hører englesang i det fjerne!

Amerikanere må ut med rundt 25 000 dollar for herligheten, eller rundt 130 000 kroner. For det får du veldig mye snacks.

Den påtrengende kolossen av en boks inneholder blant annet en Xbox 360 spillkonsoll, HD-opptaker (eller PVR om du vil), digital surroundprosessor fra Bryston, en high-end klasse D-forsterker fra ICEpower, en 4.3-tommers trykkfølsom skjerm i fronten, iPod-dock med støtte for både lyd og video, et angivelig "superstille" nedkjølingssystem, i tillegg til å være utstyrt med ymse teknologi for reduksjon av støy og uønskede vibrasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer