ITC One har nå alt

Svindyr hjemmekino-PC med Blu-ray.

ITC One har nå alt
Publisert

Det er fortsatt et langt stykke igjen før såkalte hjemmekino-PCer blir allemannseie, og det er et åpent spørsmål om det i det hele tatt vil skje.

Det som er helt sikkert er at ITC One fra SE2 Labs aldri vil stå i stua til den delen av befolkningen vi med like store deler kjærlighet og forakt kaller "folk flest".

Ulempene først.

De tre mest åpenbare grunnene til det er prisen, det faktum at den mangler Blu-ray-spiller, og sist men ikke minst: kombinasjonen av prisen og at den mangler Blu-ray-spiller.

OPPDATERT: Velinformerte kilder, også kjent som våre lesere, kan fortelle at ITC One nå får Blu-ray-spiller. Jeg hører englesang i det fjerne!

Amerikanere må ut med rundt 25 000 dollar for herligheten, eller rundt 130 000 kroner. For det får du veldig mye snacks.

Den påtrengende kolossen av en boks inneholder blant annet en Xbox 360 spillkonsoll, HD-opptaker (eller PVR om du vil), digital surroundprosessor fra Bryston, en high-end klasse D-forsterker fra ICEpower, en 4.3-tommers trykkfølsom skjerm i fronten, iPod-dock med støtte for både lyd og video, et angivelig "superstille" nedkjølingssystem, i tillegg til å være utstyrt med ymse teknologi for reduksjon av støy og uønskede vibrasjoner.

Detaljrikt.

SE2 Labs har heller ikke spart på detaljene, noe som bare skulle mangle med en slik prislapp. Baksiden er for eksempel opplyst fra oversiden for å gjøre kabel-tilkobling og feilsøking enklere, og en innfelt strømforsyningsplugg gjør at du slipper kabler som gnikker mot veggen.

Kabelrenner gjør at du kan skjule kablene i selv chassiset, mens luftelukene på toppen skifter farge alt etter hvor varmt systemet er. Er det nyttig? Nei, men fargelys er som fluepapir for hjemmekinofolket - du vet at det ikke nødvendigvis er godt for deg, men se hvordan det lyser!

ITC One kan forøvrig bygges ut, og det er mulig for kunden å legge til eller fjerne komponenter etter ønske.

Som de sier i det landet: Knock yourself out.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer