iTeddy skal underholde dem

Julegavetips for småbarnsforeldre.

iTeddy skal underholde dem
Publisert

Krapylet hylskriker og du har mest lyst til å dra dyna godt over hodet og late som du ikke hørte det. Klokka er ikke mer enn halv fire på morgenen, men ungen din er allerede mer enn uthvilt.

Det er ikke lett med hylende spedbarn som ennå er for små til å skille dag fra natt. Men iTeddy skal gjøre det litt lettere for både minsten og deg.

Se gjerne på iTeddy som et slags fredsbevarende mellomledd mellom deg og barnet ...

iTeddy markedsføres som barnets aller første mediespiller. Den er ment for barn mellom 2 og 7 år. Den lar barna spille musikk, se filmer, se bilder eller spille spill på magen til bamsen.

Sagt på en annen måte; bamsen er en kamuflert sovepille for småbarnsforeldre og vil trolig bli årets aller heteste julegavetips.

Mr. Bean.

I tillegg til to innebygde spill, følger det også med en episode av Mr. Bean. Er det noen som klarer å få barn til å trekke på smilebåndet, må det være den gale mannen som virrer rundt med kalkun på hodet og feirer nyttårsaften helt alene.

Den mediespillende bamsen har et 512 MB stort minne og plassen kan også utvides ved hjelp av et SD-kort. I fall du skulle trenge å sove ekstra lenge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer