Jukebox for viderekomne

Digijuke vil ikke plate- eller filmbransjen vel.

Jukebox for viderekomne
Publisert

Vi dømmer ingen, men det gjør derimot plate- og filmbransjen hvis de fersker deg i å laste ned filmer eller CDer fra trassige, svenske nettsider med sjørøvermotiv.

De to bransjene vil grine av denne NAS-disken. Hva du gjør blir en sak mellom deg og din egen samvittighet, så les videre.

Kjapt gjort.

DigiJuke er i utgangspunktet en vanlig nettverksdisk, som vil si at den kan kobles til nettet uavhengig av PCer eller Macer, og bare stå og gjøre stygge ting mens alt annet står i dvale.

Den har blant annet Bittorrent-klient og støtte for YouTube, og leveres med en lagringskapasitet på 1TB fordelt på to disker. Disse kan byttes ut med større harddisker hvis du virkelig har mistet oversikten hvor mye du laster ned.

Det som gjør den helt spesiell er at den kan programmeres til å automatisk konvertere for eksempel videoer du har lastet ned til formater som er kompatible med alt fra Xbox 360 og Nintendo Wii til Sonys lille PSP og Apples enda mindre iPod, noe som kan spare de verste synderne for mye arbeid i etterkant av at forbrytelsen har funnet sted.

Big in Japan.

Fra DigiJuke kan også streame musikk direkte til PCer og Macer med iTunes, alt via en Gigabit Ethernet-forbindelse. Den har også en praktisk USB 2.0-kobling i fronten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer