Kamp om oppmerksomheten

Her har det tatt litt av, kan en si.

Kamp om oppmerksomheten
Publisert

Det er lett å gjøre narr av PC-modderne, men før du begynner å mase om at de må "få seg et liv" og kanskje "ta seg en øl", og muligens også "få seg en dame", skal du tenke på at dette nesten er en form for installasjonskunst.

Battlestar Galactica PCen er så stappfull av detaljer og finesser at Michelangelo ville blitt misunnelig, før han umiddelbart gikk tilbake til arbeidsrommet sitt for å lage en enda villere maskin.

Skjermfest.

En modder ved navn Brian Carter, eller Boddaker om du vil, har brukt masse tid og mye materiale på den både imponerende og skremmende kolossen.

Sjekk bildespesialen til venstre!

Maskinen er blant annet vannavkjølt, i tillegg til å være dandert med flere små og store videoskjermer - på selve kassen. Et vindu inn til maskinens indre skjules av en servostyrt dør, mens det optiske drevet er halv-gjennomsiktig slik at du kan se discen spinne bak Battlestar Galactica-logoen.

Toppen av kassen er utstyrt med en landingsstripe opplyst av LED-lys, klar til å ta imot intergalaktiske romskip i miniatyr.

Laser.

De tekniske spesifikasjonene er greie nok, med blant annet et EVGA nForce 590 SLI hovedkort, AMD Athlon 64 X2 6000+ CPU-prosessor, to EVGA GeForce 8800 GTS grafikkort, 4GB RAM og to 150GB Raptor-harddisker fra Western Digital.

Deler av maskinens chassis er forøvrig skjært ut ved hjelp av laser, greit å vite hvis du skulle være i tvil om kvaliteten på arbeidet.

Vi anbefaler at du blar deg gjennom den tretten sider lange dokumentasjonen av prosjektet her. Absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene, heller ikke skjermen og tastaturet, som også er kledd i BG-drakt.

Kilde: Dvice.com og Bit-tech.net

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer