Kan redde liv

Boksen som bør være obligatorisk i ethvert hjem.

Kan redde liv
Publisert

Du har kanskje lagt merke til at rosa er en farge som blir veldig framtredende i oktober? Ytterplagg pyntes med rosa sløyfer, håndledd blir surret inn i rosa armbånd og bussene kjører rundt med reklame for støtt rosa sløyfe-aksjonen.

Oktober er den rosa måneden. Og det er brystkreft-foreningen som står bak rosamalingen. I den anledning har vi funnet fram til dingsen som skal gjøre det enklere å fokusere på, ja, nettopp brystpartiet.

Selvsjekk.

Cue skal henges opp i dusjen og den vil holde deg oppdatert med viktige meldinger. Den vil for eksempel gi deg beskjed når du bør sjekke brystene dine, i tillegg til en hel del andre hendige funksjoner.

Boksen kan installeres med inntil fire ulike brukere og skal utstyres med menstruasjonssyklusen til den enkelte kvinnen i huset. Én uke etter hver periode, vil boksen gi beskjed om at brystene bør sjekkes.

I denne perioden er brystene minst følsomme, noe som gjør kontrollen mindre ubehagelig, enklere blir det også siden det hele skjer i dusjen.

Intimalarm.

Cue kan også programmeres med gynekologtimer hele tre år fram i tid. Den vil med andre ord fungere som en vanntett huskelapp for obligatorisk intimsjekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer