Kanalhopping fra B&W

Er åtte nok? Det bør det være.

Kanalhopping fra B&W
Publisert

Britiske Bowers & Wilkins har laget velrenommerte høyttalere i flere tiår, så når de nå skryter av å ha laget et surroundanlegg utenom det vanlige er det grunn til å ta en pause for å - bokstavelig talt - lytte.

Vi har riktignok ikke hatt sjansen til å prøvehøre på Liberty, men vi gir deg tallenes tale likevel.

Kabelfritt.

Liberty, som angivelig bare er et prosjektnavn, er som allerede antydet trådløst. Det betyr at høyttalerkabler er en saga blott, noe som kan gjøre det atskillig enklere for endel menn å få anlegget inn i den pent møblerte stua.

Systemet vil bli levert med fire ulike høyttalertyper - to treveis gulvhøyttalere (XTW 8), et par toveis bokhyllehøyttalere i form av XTW 2, en XTW Centre senterhøyttaler, og en PVW 1 subwoofer.

En energieffektiv klasse-D-forsterker står bak lyddistribusjonen, sammen med en kombinert digitalradio og DVD-spiller.

Seks ikke nok.

Liberty kan konfigureres som et fullverdig Dolby 5.1-anlegg, men det holder som kjent ikke med seks kanaler hvis en først har fått blod på tann. Det er her B&Ws lille revolusjon trer i kraft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer