Keiserens nye klær ser bra ut

Emperor er et passende navn på dette monsteret.

Foto: Gizmodo
Foto: Gizmodo Vis mer
Publisert

Hvis du hører de liflige tonene av "Imperial March" fra Star Wars-filmene etter å ha sett bildet over, er det helt forståelig.

Den monumentale arbeidsstasjonen Emperor kan kun tilhøre et Ondt Geni, og hvis du hadde sett Darth Vader komme inn i bildet fra høyre ville du ikke løftet et øyebryn.

Haleparti.

Ifølge produsenten NovelQuest refererer dog ikke navnet til sjefs-astmatiker Vader, men til halepartiet til én av verdens største skorpioner - keiserskorpionen.

Ved å trykke på en knapp vil toppen på Emperor-stolens "hale", den som holder skjermene, løftes opp, slik at brukeren kan sette seg. Deretter senkes halen, og plasserer skjermene tilbake igjen i riktig høyde og vinkel.

Greit. La oss tenke litt over hvor ubegripelig morsom starten på arbeidsdagen ville vært med en slik arbeidsstasjon.

Snart klar.

De tre skjermene er riktignok ikke mer enn 19" hver, men panoramaplasseringen gjør den effektive arbeidsflaten stor nok. Emperor har også støtte for THX Dolby Surround-lyd, eget luftfilter(!), webkamera, batteribackup, og en funksjon som garantert tar livslysten fra the dark side: lysterapi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer