Kidsa vil elske Rolly

Ungene dine kommer til å grine helt til de får den.

Kidsa vil elske Rolly
Publisert

Midt blant alle de trillion flatTVene som vises fram på årets IFA-messe, verdens største hjemmekinomesse, var det denne lille rakkeren som stjal showet.

Ja, hvis du er i det barnslige hjørnet da.

Møt Rolly.

Rolly er nemlig en dansende liten musikkspiller med innebygde høyttalere, og de gir faktisk overraskende god lyd i hele fem timer på det innebygde batteriet.

Men det er selvsagt dansetriksene til Rolly som gjør at kidsa i nabolaget kommer til å misunne deg for evig og alltid; Rolly kan enten sette igang med sitt eget dansereportuar, eller du kan mate ham med din egen koreografi om du er i det kreative hjørnet.

Musikken kan du sende til Rolly fra mobilen din, den har nemlig innebygget blåtann og dermed slipper du altså å irritere deg over skjemmende kabler.

Men ikke tro oss: Se på videoen i stedet:

Trykk her for flere nyheter fra årets største hjemmekinomesse!

Fakta.

Rollys krumspring aktiveres gjennom seks bevegelige deler bestående av hjul, armer og skuldre. Bevegelsene fungerer i overensstemmelse med to lys som omringer spillerens kropp, og har et spekter på over 700 forskjellige farger. En digital forsterker og to 180-graders horisontale stereohøyttalere med neodymiummagneter, gjør også at lyden spres ut i hele rommet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer