Kjøkkenrevolusjon er her

Søppelkvern og vask i ett.

Publisert

OK, første spørsmål er vel hva en revolusjon egentlig kan defineres som. Det å kombinere to enkeltstående oppfinnelser som en søppelkvern og en vask er neppe bildet som vises ved siden av ordet i definisjonsordboken.

Allikevel skal kombinasjonen av de to kunne snu totalt opp-ned på måten du vil arbeide på kjøkkenet og forberede mat. Det kan jo nesten sies å være en revolusjon.

Kutt, skrap, skyll, kvern.

Prosessen virker ganske enkel: Du kutter maten ved siden av innretningen som vist på bildet, og skraper enkelt og greit ned restene i den avlange sklien. I tidligere tilfeller ville jo dette medføre ettarbeid, da du ikke hadde mye å dytte ned maten til kvernen med.

Men nå! Ved et enkelt trykk vil vannet fosse, og søppel, matrester og avfall vill skylles ned og kvernes til evigheten. Du kan velge mellom to modus: En rask skyll for at ting skal renne ned i sluket, eller en mer omfattende rens som også vil aktivere søppelkverna. Med touchbaserte knapper for å elimere uaktsom trykking på knappene fra annet enn menneskehender, virker det hele ut som en strålende idé. Det skader heller ikke at det hele ser utrolig lekkert ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer