Kjøkkenrevolusjon er her

Søppelkvern og vask i ett.

Publisert

OK, første spørsmål er vel hva en revolusjon egentlig kan defineres som. Det å kombinere to enkeltstående oppfinnelser som en søppelkvern og en vask er neppe bildet som vises ved siden av ordet i definisjonsordboken.

Allikevel skal kombinasjonen av de to kunne snu totalt opp-ned på måten du vil arbeide på kjøkkenet og forberede mat. Det kan jo nesten sies å være en revolusjon.

Kutt, skrap, skyll, kvern.

Prosessen virker ganske enkel: Du kutter maten ved siden av innretningen som vist på bildet, og skraper enkelt og greit ned restene i den avlange sklien. I tidligere tilfeller ville jo dette medføre ettarbeid, da du ikke hadde mye å dytte ned maten til kvernen med.

Men nå! Ved et enkelt trykk vil vannet fosse, og søppel, matrester og avfall vill skylles ned og kvernes til evigheten. Du kan velge mellom to modus: En rask skyll for at ting skal renne ned i sluket, eller en mer omfattende rens som også vil aktivere søppelkverna. Med touchbaserte knapper for å elimere uaktsom trykking på knappene fra annet enn menneskehender, virker det hele ut som en strålende idé. Det skader heller ikke at det hele ser utrolig lekkert ut.

Nå kan vi bare sitte og vente spent noen sier noe om pris og tilgjengelighet.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer