Klar HD-PVR forbedring fra Canal Digital

Joda, mye er bedre. Men ikke alt er gull.

Klar HD-PVR forbedring fra Canal Digital
Publisert

Det er lenge siden vi har fått så mange tilbakemeldinger, både via debatten, e-post og mobilen, som da vi publiserte saken om Canal Digitals problemdekoder. Takk for alle bidrag :-)

Og det tok ikke lang tid før den etterlengtede softwareoppdateringen kom, den ble lagt ut 24. mars for alle som har parabol-versjonen, og her er altså våre erfaringer med oppdateringen.

Enkel installering

Med en gang vi slo på dekoderen fikk vi opp et skjermbilde som sa at en oppdatering var tilgjengelig, deretter var det bare å trykke OK, og la dekoderen gjøre resten.

Selve oppdateringen tok litt lenger tid enn oppgitt, noe som alltid stresser teknonerder som oss, men etter cirka 3 minutter var alt på plass.

Dette har forandret seg etter oppdateringen:

• Bildekvalitet: I følge Canal Digital skal bildekvaliteten ha blitt bedre. Selv må jeg innrømme at jeg ikke legger merke til noen forandring på HD-kanalene, mens SD-kanalene virker litt bedre enn tidligere. Har du erfaringer med dette, så del det med oss i debatten nederst.

• Bedre EPG: Tidligere hadde jeg store problemer med å få brukt EPG-en i det hele tatt, men nå er det andre boller. For det første får du nå GRID-layout som viser hva som går på flere kanaler samtidig. Dette kunne vært litt mer elegant gjort, men nå er det i hvert fall på plass. Du veksler for øvrig fra GRID-layouten til å kun se en kanal ved å trykke på den blå knappen på fjernkontrollen. Dette fungerer OK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer