Knivdrama i dusjen

Det er i det minste det du skal tro.

Knivdrama i dusjen
Publisert

Alfred Hitchcocks "Psycho" er like berømt som Jesus' vannvandring, hele Andre verdenskrig og muligens også Michael Jackson i 1991. Det er vanskelig å si - Jackson var veldig berømt i de dager.

Filmens skrækkelige dusjscene er like berømt som filmen selv, og den hakkende, gnikkende fiolinlyden som akkompagnerer den har glidd inn i den kollektive bevisstheten i en slik grad at det bare er ens egne hjerteslag som føles like kjent. Vil du være en del av Psycho-kulten? Nå kan du!

Kniving.

Dette dusjforhenget er den perfekt julegave (det er snart jul) for filmnerder og alle andre som liker å la seg skremme - eller skremme andre.

Motivet er ikke til å ta feil av. En stor kniv, en stor drapsmann, og så mye blod på det hvite forhenget at en får følelsen av å gått inn feil dør og plutselig havnet på et fellesslakteri i utkantnorge.

Lyd!

Det stopper heldigvis ikke der. En diskret, batteridrevet lydavspiller er montert i forhenget, og ved bevegelse spiller den av både den karakteristiske filmmusikken og hylene fra dama i dusjen.

Hvis du er mann er det viktig at du husker å skrike som en mann når du lar deg skremme første gang. Veldig viktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer