Knivdrama i dusjen

Det er i det minste det du skal tro.

Knivdrama i dusjen
Publisert

Alfred Hitchcocks "Psycho" er like berømt som Jesus' vannvandring, hele Andre verdenskrig og muligens også Michael Jackson i 1991. Det er vanskelig å si - Jackson var veldig berømt i de dager.

Filmens skrækkelige dusjscene er like berømt som filmen selv, og den hakkende, gnikkende fiolinlyden som akkompagnerer den har glidd inn i den kollektive bevisstheten i en slik grad at det bare er ens egne hjerteslag som føles like kjent. Vil du være en del av Psycho-kulten? Nå kan du!

Kniving.

Dette dusjforhenget er den perfekt julegave (det er snart jul) for filmnerder og alle andre som liker å la seg skremme - eller skremme andre.

Motivet er ikke til å ta feil av. En stor kniv, en stor drapsmann, og så mye blod på det hvite forhenget at en får følelsen av å gått inn feil dør og plutselig havnet på et fellesslakteri i utkantnorge.

Lyd!

Det stopper heldigvis ikke der. En diskret, batteridrevet lydavspiller er montert i forhenget, og ved bevegelse spiller den av både den karakteristiske filmmusikken og hylene fra dama i dusjen.

Hvis du er mann er det viktig at du husker å skrike som en mann når du lar deg skremme første gang. Veldig viktig.

Bloody Serial Killer Shower Curtain koster 20 dollar (drøye hundrelappen).

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer