Koffeinsåpa gir deg dusjsjokk

En grundig vask gir deg en god start på dagen.

Koffeinsåpa gir deg dusjsjokk
Publisert

En perfekt start på dagen inneholder blant en stor bolle salat, yoga, et raskt besøk fra ens personlige trener, et knippe av dagens aviser, og et langt bad som dufter lavendel og aprikos fra begynnelse til slutt.

HVIS DU HETER OPRAH WINFREY.

To fluer i en smekk.

Vi andre er fornøyd bare vi får begge beina i hver sin buksefot, unngår å påføre bikkja alvorlige hjerneskader fordi vi ikke ser hvor vi går, og helst får tid til både en varm dusj og en varm kaffe.

Men hva hvis du kan slå sammen de to siste stoppestedene før du halser ut døra?

Shower Shock Caffeinated Soap er dusj-såpa som sørger for at du får koffeinen inn med den svært grundige innsåpinga du utsetter deg selv for hver morgen. Riktig, det er koffein i såpa.

Hvert såpestykke er på rundt 110 gram, og inneholder tolv porsjoner kaffe, der hver porsjon er fylt med rundt 200 milligram koffein, tilsvarende to kopper kaffe. Det bør gi deg et lite energi-forsprang idet du kappløper ned trappa for å unngå småpraten med naboen fra etasjen over.

Ikke farlig.

Såpa inneholder ikke stygge, farlige stoffer som vil deg vondt, og dufter av peppermynteolje. Koffeinen absorberes naturlig av huden, men vi vet ikke om du vil ekstra god effekt hvis du skrubber deg selv til du blør. Noen liker nemlig koffein så mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.