Kokende vann rett fra springen

Spar tid og penger med smart kran.

Med Quooker får du kokende vann, rett fra springen. Foto: Produsenten
Med Quooker får du kokende vann, rett fra springen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Glem tekanner, vannkoker eller kaffetrakter. Med kranen Quooker kan du få kokende vann direkte fra kranen. Vannet holder over 100 grader, og har en kapasitet på 15-70 liter kokende vann per time.

Energiforbruket ved standby beregnes til rundt 10 watt per time, ved normalbruk for en familie regnes 10-20 watt per dag i snitt. I oppvarmingsfasen bruker den 1.600 watt. Til sammenligning trekker vanlige vannkokere normalt mellom 2.200 til 3.000 watt.

- Vanntaken til Quooker er også så godt isolert at selve oppvarmingen vil gå raskere enn med en vannkoker, sier Frode Helgeland Andersen, Quookers landsansvarlig for Norge, til DinSide.

Les også: Spar strøm med klimakraner

Sikkerhet

Kokende vann vil alltid innebære en viss risiko for skader. Dersom du er engstelig for tandre barnehender (eller dine egne, for den saks skyld), kan vi berolige deg med at Quookeren har en barnesikring, en trykk og vri-funksjon. Den vil også være langt sikrere enn en kaffetrakter, gryter, en tekanne eller vannkoker, som står løst og kan velte.

Også proffene bruker Quooker. På restaurant Argent på Operaen i Oslo er det hektisk hele året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.