Koreansk monsterslipp

Samsung slipper så mange modeller at de trengte en rød tråd.

Koreansk monsterslipp
Publisert

At Samsung har hatt STOR suksess med sine pianolakk-infiserte flatTVer har til og med de mest snøblinde fått med seg, og i Norden er faktisk hver tredje TV som selges en Samsung-modell.

Det beste av alt er at det har vært velfortjent også, spesielt M71, M86 og F86 har imponert oss stort. Vi var derfor spent på årets nyheter og her er de altså.

En rød tråd.

For å kunne se forskjellen mellom de nye og de gamle modellene, kan du legge merke til den vinrøde designstripen som går igjen på de nye seriene.

På TVene får du altså en gjennomsiktig ramme rundt skjermen med en dose rødt helt ytterst, trykk på bildene til venstre for eksempler, og du finner det samme på hjemmekino-anleggene.

Men ikke alt er rødt.

BD-P1500 er fjerde generasjons Blu-ray fra Samsung, og gir den høyeste mulige oppløsningen og bildekvaliteten til en TV som støtter full HD.

Som vanlig oppskalerer også denne spilleren dine gamle DVD-filmer til 720p, 1080i og 1080p, og vi liker at spilleren har innebygd nettverks- og USB-tilkopling.

Vi ble litt skuffet av at spilleren bare har BD-profil 1.1, men heldigvis skal den være oppgraderingsforberedt for versjon 2.0 og BD Live ready, noe som gjør den langt mer spennende for alle som vil ha den siste interaktiviteten på Blu-ray diskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer