Krell Evolution 555: Blu-ray for millionærer

Galskap har fått en pris.

Krell Evolution 555: Blu-ray for millionærer
Publisert

Jeg er svært glad i min egen Blu-ray samling og har full forståelse for lykkerusen man får når man pakker ut en ny komponent til hjemmekinoanlegget.

Krells nye Blu-ray spiller tar imidlertid kaka.

Over 150.000 kroner

Evolution 555 skal komme i butikkene i løpet av juni, og vil da koste den nette sum av 142.000 danske kroner. Vi har ennå ikke sett den hos noen norske importører, men korrigert for valutaforskjellene er vi uansett godt over 150.000 norske kroner.

Det er, for å si det pent, ganske heftig.

Så hva får du egentlig?

I entusiast-kretser er Krell kjent for sitt spesielle design, gode byggekvalitet, og blir av mange kjennere ofte omtalt som noe nær en referanse med stor R når det gjelder lydkvalitet.

Krell Evolution 555 leveres blant annet med en toppspekket videoprosessor (Sigma Designs 12-bit VXP), og skal vise rynkefrie bilder både i 16:9 og 2.35:1 (cinemascope - perfekt for projektorfolket, og de som har en Philips Cinema 21:9-TV).

Spilleren har forøvrig BD-profil 2.0 som gir deg tilgang til BD-live funksjonene via nettverksinngangen. Det skal også være mulig å sett inn et eget trådløst nettverkskort.

At Blu-ray spilleren er HDMI 1.3 kompatibel er selvsagt i dag. Det som er mer interessant er at den også kan utstyres med et HDMI 1.4 kort. Om eieren har lyst til å se på 3D i egen stua og vise video i 4K-oppløsning vil altså det være mulig.

Hvis du har så mye penger at du ikke helt vet hvor du skal gjøre av dem, kan du få mer informasjon hos våre kollegaer i Recordere.dk.

Selv må jeg nok innrømme at jeg melder pass, og kommer til å beholde de spillerne jeg allerede har en stund til....

Les også: Mini-test Philips BDP9500
De beste Blu-Ray kjøpene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer