Kula er rund - bordet er rundt

Køen også, når jeg tenker meg om.

Kula er rund - bordet er rundt
Publisert

Ser man det. Lite visste vi at biljardbordet var gammeldags og trengte fornying. Er ingenting hellig lenger? Hva blir det neste - altertavler med innebygget LCD-skjerm som viser salmenummerne?

Dette runde biljardbordet skal angivelig være spillbart, noe videoen nederst i saken demonstrerer med litt over middels overbevisning.

Rundbord.

Bordet er utviklet av J.M. Billiard, som i tillegg til å bøye tre, også har klart å lage en av de desidert styggeste MySpace-sidene vi har sett. Det er ikke verst gjort, tatt i betraktning at MySpace-sider i utgangspunktet er like behagelig å se på som en flystyrt i sakte film.

Den runde utgaven er tilgjengelig i størrelser på seks, sju og åtte fot i diameter, men produsenten lover at bordet kan spesialtilpasses i henhold til selv de mest absurde ønsker.

Av med klærner!

Hvor absurd? Vel, bordet på bildet til venstre har en strippestang montert på midten. Hadde Tony Soprano sett den hadde den vært installert på Bada Bing i løpet av fem minutter.

J.M. hevder de også har over 30 forskjellige tøyfarger tilgjengelig, og at du kan krydre bordet med eksotiske tretyper, ulike metallvarianter og ymse laminat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.