LaCie: LaCinema Rugged HD

Medieharddisken som skal være like tøff som innholdet ditt.

LaCie: LaCinema Rugged HD
Publisert

La Cinema Rugged kommer nå også i en HD-versjon, og er et spennende alternativ for deg som allerede har brukt alt for mye penger på en fet flatTV.

Alt om hjemmekino

HD-modellen har naturligvis HDMI-utgang som gjør den kompatibel med alle flat-TVene på markedet, og skryter av å kunne spille av video i full HD-oppløsning (1080p) uten å plage deg med hakking i bildet.

Enkel å ta med

Harddisken som sitter i er på 500 GB, noe som bør gi deg god plass til mange av dine sikkerhetskopierte DVD & Blu-ray filmer. Nøyaktig hvor mange du får plass til vil selvsagt variere avhenge av hvilken kvalitet du har valgt. Den innebygde spilleren skal forøvrig takle både H.264, MKV, WMV9, og MPEG-4.

Som vanlig fra Lacie er det Neil Poulton som står for designet, og blar du deg gjennom bildespesialen vil du garantert legge merke til det beskyttende gummilaget rundt mediedisken. Som vanlig er det ofte det du ikke ser som er viktig, og når du bærer med deg disken fra A til B vil du helt sikkert sette pris på de innebygde støtdemperne som skal sikre at innholdet ditt fortsatt er leselig når du kommer fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer