Lacies USB-høyttalere

Høyttalerne som ser ut som en skipsventil.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Skipsventil-utseendet på LaCies nye plug&play høyttalere gir PC-pulten vår et lekkert maritimt utseende, selv om vi altså sitter milevis unna havgapet. Det tøffe utseendet kan vi takke industridesigneren Neil Poulton for, en mann vi riktignok ikke aner hvem er, men som altså har navnet sitt trykt på undersiden av høyttalerne.

Superenkelt

I motsetning til mange andre bord-høyttalere slipper du her å ha en klumpete strømforsyning, det eneste du trenger å gjøre for få få lyd her er å plugge USB-ledningen inn i PCen eller Macen din. Enklere blir det altså ikke.

Hva med lyden?

Alt er relativt når det gjelder lydkvalitet, men til rundt 300 kroner i norske nettbutikker, synes vi Lacie-høyttalerne leverer det de bør.

Vi tror alle som ikke er bassjunkies vil like dem, for ønsker du kraftigere bass er det bare å innse at du må opp i pris - for eksempel til amBX-systemet til Philips.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer