Lås døra med mobilen

Ny lås lar deg låse og åpne døra uansett hvor du befinner deg.

Lås døra med mobilen
Publisert

- Låste jeg døra? Ja, jeg gjorde vel det? Nei, gjorde jeg nå egentlig det? Jo. Nei. Jo!

Tvangstanker som at du stadig må sjekke og kontrollere at ytterdøra virkelig er låst, kan være ganske forstyrrende. Og i verste fall kommer du stadig for sent på jobb fordi du må kjøre fram og tilbake bare for å sjekke.

Nettbasert låsesystem.

Låsprodusenten Schlage har utviklet et nytt system som lar deg låse og åpne døra ved hjelp av trådløs teknologi, samme hvor du befinner deg.

Kombinert med Z-wave (teknologi for trådløs styring og overvåking i hjemmet), har de laget et system som lar deg låse døra ved hjelp av mobilen, Internett, en pinkode eller, hvis du ønsker det, vanlig nøkkel.

Systemet fungerer over trådløst nett, der låsen kommuniserer med ruteren din hjemme. Og systemet lar deg styre alt fra det å låse døra til å skru av ovner og slukke lys. Alt kan altså styres enten via Internett eller via mobiltelefonen.

Perfekt for deg som stadig går rundt og engster deg for at kokeplata skulle stå på, at badelyset fortsatt skulle lyse, eller i verste fall at ytterdøra ikke skulle være låst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer