LawnBott LB3500 har blåtann

Kan styres med mobiltelefonen.

LawnBott LB3500 har blåtann
Publisert

Gresset har vokst hele sommeren og du innser at det er på tide å krype til korset og dra gressklipperen ut av garasjen. Men hadde det ikke vært fint å slappe av på terrassen med en parasolldrink mens plenen blir klippet av seg selv?

Her kommer LawnBott LB3500 inn i bildet. Dette er en gressklipper med blåtann som kan styres med mobiltelefonen, laptopen, eller andre dingser utstyrt med blåtann.

Du kan sette opp hvilke dager i uker og på hvilket tidspunkt du vil at Lawnbott skal komme tuslende ut av ladestasjonen sin og klippe gresset. Når den er ferdig vil den kjøre tilbake til ladestasjonen og falle til ro før den atter blir kalt ut på oppdrag.

Gressklipperen vil løpe i dekning dersom det begynner å regne, og er utstyrt med diverse sensorer slik at den ikke plutselig skader seg selv, eller andre. Hvis naboen hopper over gjerdet og forsøker å raske den med seg i et ubevoktet øyeblikk vil en alarm gå av og varsle deg om hva som holder på å skje.

Modellen LB3500 har en prislapp på 3249 dollar, noe som med dagens valutakurs blir ca. 18.000 kroner. Ikke billig med andre ord, men dersom du har uoverkommelig stor plen og ingen gartner er den kanskje verdt det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer