Lego for spillegale

Ikke sånne spillegale, men dog.

Lego for spillegale
Publisert

Lego har slitt ganske kraftig de siste årene. Hvorfor plastklosser i alle regnbuens farger skal behøve slite mot dataspill, DVDer, PCer, sytti TV-kanaler og Nintendo DS er for oss helt uforst ... ok, det er ikke helt uforståelig.

Likevel, Lego har ikke tenkt å ta all motgangen liggende, og derfor har de allerede presentert en av høstens storsatsinger - kjempelegosjakk.

Brikkebrett.

Sjakkbrettet fungerer naturligvis som et vanlig sjakkbrett, med unntak av at de tradisjonelle brikkene er byttet ut med Legos borgbrikker.

Det angivelig svært detaljerte brettet har blant annet fangehull, våpenlager og "dekorative dragehoder". Eh, når har dragehoder ikke vært dekorative?

Bønder og tårn og springere er byttet ut med gode og onde trollmenn, hekser, riddere, dverger, troll, skjelettkrigere, hester, kanontårn og visstnok enda mer.

Til sammen følger det med 31 minifigurer, to store troll, to hester, to skjeletthester og to dragehoder.

Svir på pungen.

Brettet måler hele 43 centimeter diagonalt, og har en pris som matcher. I Danmark må du ut med 1699 kroner når det lanseres den 1. september, noe som tilsvarer rundt 1800 norske kroner.

Hvis du fortsatt ikke er helt ferdig med barndommen - tatt i betraktning at du kjøpte Hubba Bubba igjen for fjerde gang forrige uke så er du nok ikke det - bør dette være en innertier når julestria setter inn en gang i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer