Lei av ekstra TV-boks i stua?

Da kan du glede deg, for nå kommer TV-ene med trippel digitaltuner.

Publisert

Dingz & dinside.no er nå på plass på verdens største hjemmekinomesse: IFA-messen i Berlin, og har akkurat begynt runddansen gjennom de 26 ualminnelig store hallene.

Vi starter like godt med en god nyhet, for den er det mange som har ventet på:

Sonys nye Bravia V5800, W5800 og Z5800 vil nemlig være de første TV-ene som har integrert digital TV-tuner for både kabel, parabol og bakkenett. En ekte trippeltuner altså.

En boks mindre i stua

Fram til nå har det kun vært kunder med det digitale bakkenettet og kabelanlegg (f.eks fra Canal Digital) som har sluppet å bruke innholdsleverandørens eksterne TV-tuner på digitale sendinger.

Men nå skal altså også parabol-kundene få nyte godt av moroa, med TV-er som takler alle innkomne digitale TV-signaler. Ren Plug & play altså, i hvert fall i teorien. Vi må nemlig ta et lite forbehold om hvorvidt dette også vil gjelde i Norge.

Men ikke fortvil: Vi kommer til å oppdatere denne saken straks vi har fått tak i noen taleføre Sony-representanter, og kommer også til å høre om konkurrentene har noe lignende på gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.