Lek gud på kontoret

Gevalia rører kaffen for deg.

Lek gud på kontoret
Publisert

Det er stille før stormen. Det gjelder også den kunstige stormen du snart skal vifte fram i din kaffekopp. Du har klart å samle sammen hele kontoret ditt bare for å vise fram ditt lille underverk. Carl Orffs O Fortuna jaller ut fra de bærbare høytalerne du har satt fram på skrivepulten. Du fjamser rundt og roper episke slagord mens du peker på koppen.

Og der, midt i kaffekoppen begynner et hull å vise seg. Musikken stiger til et øredøvende høydepunkt – Du har skapt en virvelstrøm i din egen kaffekopp.

Magi? Neida, bare en selvrørende kopp fra Gevalia. Men tenk så gøy du kan ha det!

Umagisk fakta.

Spesifikasjonene på koppen er ikke så nøyaktige, men det vi vet er at den går på batteri. Det vi også vet er at disse batteriene følger med, og hvis du skulle være interessert i å kjøpe koppen kan du glede deg over at koppen ikke koster mer enn 18.95 dollar (i underkant av 100 norske kroner) i Gevalias egen nettbutikk.

Da får du i tillegg med et gjennomsiktig lokk du kan sette på koppen hvis det viser seg at den rører mer enn du egentlig hadde ønsket. For å overdøve den lave summingen som vi nesten kan garantere røreprosessen gir fra seg, er O Fortuna som tidligere nevnt et godt valg. Den kan du skaffe her for en billig slant.

Kilde: Gevalia

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer