Lenge leve kubismen

Mye lyd i liten høytaler fra Yamaha.

Lenge leve kubismen
Publisert

Det har blitt populært i det siste med små bordhøytalere til dine musikkavspillere. Yamaha vil ikke skille seg ut, og lanserer sin NX-A01 One Box Cubic stereo speaker.

Ikke så bærbar.

Det er ikke akkurat flust av egenskaper på høytaleren, men den ser i det minste veldig kul ut. Den har mulighet for å spille musikk fra de fleste kilder, så lenge de kan kobles til høytaleren med en standard 3.5mm stereo-plugg.

Problemet med denne lille rakkeren er imidlertid at den hverken støtter USB-tilkobling eller batterier. Dermed er den ikke et veldig godt alternativ hvis du har tenkt deg ut i skogen, med mindre du har en liten dynamo på slep.

Ellers skryter Yamaha av det minimalistiske designet på høytaleren, og ikke minst på knappene, som alle er samlet på toppen for enkel tilgang. Prislappen er heller ikke så veldig stiv, da høytaleren går for 99 dollar i USA. I Norge går den for rundt 600 kroner, og kan kjøpes på blant annet Amentio.

Kilde: Dvice

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer