LG BH100 vil ikke velge

Blu-Ray eller HD-DVD? LG tilbyr begge deler, men det koster.

LG BH100 vil ikke velge
Publisert

Vi så den første gang på årets CES-messe i Las Vegas, men nå har endelig LG BH100 funnet veien hit til Norge. Spilleren er verdens første til å kombinere både Blu-Ray og HD-DVD.

Dermed slipper du å ligge våken om natten og gruble over hviket format du bør gå for.

- Vi har utviklet Super Multi Blue Player for å imøtegå den forvirringen som råder i den pågående striden om hvilket format, Blu-ray eller HD DVD, som skal bli den fremtidige bransjestandarden, sier Teija-Marie Pierre, nordisk markedssjef i LG Electronics.

Gir bedre bilde.

Både Blu-Ray og HD-DVD tilbyr markant bedre bildekvalitet enn DVD-formatet, og er skapt for å kombineres med høyoppløste flatskjermer. Tiden vil vise hvem av de to som til slutt vinner formatkrigen.

LG BH100 støtter 1080p/24 og er i stand til å lese DVD-plater og oppskalere dem til 1080i.

På baksiden er spilleren utstyrt med utganger som HDMI, komponent og kompositt. En rekke lydformater støttes, blant annet Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS og DTS-HD audio.

Dyr.

Ulempen med å få i både pose og sekk er selvfølgelig at du må tømme lommeboka. LG BH100 vil ha en utsalgsspris på 13.000 kroner når den dukker opp i butikkhyllene i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer