LG med svevende DVD-spiller!

For de som liker å skille seg ut.

LG med svevende DVD-spiller!
Publisert

En av LGs største nyheter er definitivt DVS450H, DVD-spilleren som svever.

Den nye DVD spilleren er designet så det ser ut som om den svever, designfreakene der ute bør altså kjenne sin besøkelsestid.

Spilleren kan både henges opp på veggen eller settes på stereobenken. Naturlig nok har den også HDMI-utgang og kan skalere DVD-filmene dine opp til 1080p. Det er også mulig å koble til en ekstern harddisk eller minneplugger via USB-inngangen, sånn at du får spilt av musikken din via stereoanlegget i stua.

Spilleren takler vanlig DVD, CD, DivX, MP3, WMA og JPEG, samt de nye komprimerte HD formatene, DivX-HD og Xvid-HD.

Spilleren lanseres i oktober, men prisen er ikke fastsatt.

Og selvfølgelig nye TVer.

PG7000 er LGs nye toppmodell i den rammeløse plasmaserien Edge. Modellene kommer i 50- og 60-tommer og har innebygget blåtann som lar deg koble til headsett og mobiltelefon om du ønker det.

I likhet med sine søsken i PG6000-serien er fronten på TV-en laget av et eneste stykke glass, og det minimalistiske kabinettet er bare 8 cm dypt. TVen har selvfølgelig full 1080p oppløsning og under skallet finnes 100 Hz-teknologi og 50 000:1 i dynamisk kontrast.

På siden av TV-en har LG plassert en USB-tilkopling som støtter både MP3 og JPG. Dermed kan du både høre på musikk og vise frem bilder fra ferien. TV-en har 4 HDMI-tilkoplinger av nyeste versjon (1.3), hvor én er plassert på siden for enkel tilkopling av kameraer og spillekonsoller.

TVen har for øvrig doble grafikkort for å gi best mulig bilde.

PG7000-serien kommer til Norge i løpet av september, og 50-tommeren starter på cirka 25.000 kroner.

Flott Blu-ray spiller

Sammen med Samsung var LG et av få selskaper som lanserte kombi-spillere som skulle takle både det høyoppløste Blu-ray og HD DVD-formatet. Men det var i fjor, for etter at HD DVD-leiren kastet inn håndkleet tidlig i 2008 er naturlig nok bare Blu-ray det satses på.

Og du trenger ikke vente lenge, det siste tilskuddet på stammen heter BD300 og skal komme i Norske butikker allerede i oktober.

Hva får du? Dette blir den første Blu-ray spilleren fra LG som har den forgjettede profil 2.0 standarden, som altså gir deg BD-Live og BD-Java, og dermed mulighet til å se ekstramateriale som er tilknyttet filmen via nettverksinngangen på baksiden.

Det betyr at du kan kose deg med spesialmateriale via spillerens bilde-i-bilde funksjonen – så lenge det er tilgjengelig på den aktuelle filmen du har da...

Spilleren skal forøvrig være kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD Playback-system, og kan lese BD, CD og DVD samt DivX-, MP3-, WMA- og JPEG-format. Den støtter også de høyoppløste lyd-formatene DTS-HD Master Audio 5.1 samt Dolby Digital True HD.

Prisen er foreløpig ikke satt, men vi tipper de vil legge seg rundt Sonys BDP350 – som du kan lese mer om her.

Minianlegg

HT33S er et lekkert hjemmekinoanlegg med pianolakk og touchpanel. Designfansen får dermed enda mer å velge i, men også lyd- og bilde-biten skal være prioritert selv om det bare er virtuell 5.1 lyd. Anlegget vil også skalere DVD-filmene dine opp til 1080p om TVen din støtter det.

Blant formatene som støttes er DivX, DVD+-R, RW, Audio, MP3, WMA og JPEG. Den har også USB-inngang og dockingstasjon for iPod og iPhone.

Også denne kommer i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer