Lite nytt fra Bose

Som egentlig bare betyr at Bose kommer med nye ting som er små.

Lite nytt fra Bose
Publisert

Det er ikke måte på hvor forståelsesfulle elektronikkprodusentene har blitt i forhold til den såkalte Wife Acceptance Factor-biten av en husholdnings innkjøpsbudsjett.

Hjemmekino-anlegg er i ferd med å bli så diskret at en del menn sannsynligvis gjennomgår en dyp sorgprosess i disse dager, fordi de store beistene som tidligere rammet inn husets stue nå er erstattet av tynne aluminiumsstenger i sort med en liten kule på toppen - altså bakhøyttalerne.

Hva skal en nå skryte av? Den svære varmtvannstanken?

Smått er godt.

I WAF-segmentet har Bose en fordel. De har produsert bittesmå høyttaleranlegg i årevis, som likevel produserer mengder med lyd, og som, takket være subwooferen, også klarer nå de dypeste tonene uten særlig problemer.

Gårsdagens presselansering i Oslo inneholdt ikke så mye revolusjonerende i så måte, men beviste til fulle at Bose har kommet inn i et spor som de, og kundene, tydeligvis føler seg komfortable i.

Livsstil-serie.

Lifestyle-serien er et godt eksempel på det. Det er et DVD-basert hjemmekinoanlegg, som gir deg alt du trenger for å bli innhyllet i godlyd. Det kommer i fire forskjellige innpakninger - 18, 28, 38 og 48 -, alle konfigurert litt forskjellig, men med én fellesnevner: det er smått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer