Loewe Reference er lekker

En sylslank TV på 52-tommer, et komplett mediesenter og nydelige elektrostat-høyttalere.

Øyvind Paulsen & pressefoto Loewe
Øyvind Paulsen & pressefoto Loewe Vis mer
Publisert

Det må være deilig å ha god råd. For Loewes nye toppserie som lanseres om kun kort tid er ikke bare lekker, den kommer antagelig til å koste så mye at vi lønnsslaver bare kan glemme den.

Men hva får de egentlig?

Den store TV-en er på 52-tommer og har en maksimal dybde på 6 cm. Og selv om den er pen har den ikke bare utseendet med seg: Full HD-oppløsning på 1080p, 100Hz og 24p bildebehandling, digitalTV-mottaker og ikke minst en innebygget harddiskopptager på 500 GB for HD-opptak. Motorisert bordstativ og god lyd er også greit å nevne.

TV-en er imidlertid ikke komplett uten Loewes Mediasenter. Her ligger radio-delen, CD/DVD/Blu-ray-spiller, USB-innganger og tilkopling for iPod og Iphone, i tillegg til nettverksinngang. Enheten laster forøvrig ned informasjon fra nettet om musikken du spiller av, og informasjon om dette vises også på fjernkontrollen.

Selv har vi også stor sans for de matchende Reference Sound stativhøytalerne. De tynne elektrostatiske høyttalerne har omtrent samme dybde som TV-en, men skal likvel klare å produsere en fyldig lyd, spesielt på akustiske utgivelser. Dessverre hadde vi ingen mulighet til å få bekreftet dette da vi så anlegget utstilt på Malta, men vurderer du dette anlegget får du garantert en lytteprøve i butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer