Log Lady* har ikke bruk for Log Pillow

Men det har kanskje du.* Kjenn din Twin Peaks

Log Lady* har ikke bruk for Log Pillow
Publisert

Hvis du sliter med maskuliniteten og selvbildet på grunn av en uheldig episode som blant annet involverte strikkepinner og en utgave av Allers, er det grunn til å tro at Log Pillow ikke nødvendigvis er for deg.

For alle andre som lider av overdreven laptopbruk kan den derimot være en kjekk sak.

WW Ved.

Alle som faktisk har vært i skogen, og ikke bare sett bilder av den på nettet, ser at formen til laptop-puta likner en vedstabel. Det er ikke bare en designavgjørelse, det skyldes også praktiske årsaker.

Den bærbare PCen blir både løftet opp fra fanget, og du får en hvilepute for armene foran tastaturet. Å skrive på en laptop kan være en prøvelse.

Naturlich.

Liksom-vedstykkene er laget av naturfiber (utsiden) og bokhveteskall (innsiden). Sistnevnte skal gi økt beskyttelse mot varmen fra PCen, noe dine edlere deler vil sette pris på den dagen noen krever dine reproduktive tjenester.

Prisen er langt stivere enn byggematerialene - 160 dollar (800 kroner) må du ut med for å se litt spesiell ut i sofakroken.

Kilde: Slipperybrick

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer