Logitechs trådløse gitar til Guitar Hero

Dessverre er den kun til deg med Xbox 360.

Pressebilde Logitech
Pressebilde Logitech Vis mer
Publisert

Guitar Hero-konseptet har fått alt for mange av oss til å stå krumbøyd i stua med stive fingerknoker. Og det er ikke rart det har slått an, det er både moro og utfordrende på en gang. Mange har imidlertid gått litt lei av å hamre løs på plastgitarene som hittil har fulgt med i pakken, og tilhører du denne ivrige gruppen bør du bare glede deg.

I august slipper nemlig Logitech sin offisielle Xbox 360 gitar (PS3-versjon skal visstnok også komme, har du tips her så del det med oss i diskusjonsgruppen), se videoen for mer informasjon:

Gitaren er selvsagt trådløs, og en rekkevidde på ni meter bør gi de fleste av oss nok spillerom i stua. Og her er det heller ikke spart på detaljene: Du får en ekte trehals, et gripebrett i rosentre og ekte metallbånd. Lyddempende materiale gjør også at feinschmeckerne der ute skal slippe å irritere seg over klikkelydene som du får på de originale gitarene.

Vi synes gitaren ser heftig ut, men kommer nok til å lide med plastfølelsen fra de originale gitarene litt lenger. Logitech regner nemlig med at prisen i Norge vil bli rundt 1800 norske kroner, og så mye ekstra er vi faktisk ikke interessert i å betale for å drite oss ut enda mer. Heldigvis er valget ditt:-)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer