Løpende utgifter

Strøm koster penger. Denne viser hvor mye.

Løpende utgifter
Publisert

Grenuttak skal egentlig bare være snille gutter (eller jenter, avhengig av hvilket kjønnsperspektiv du har på verden), som passivt sprer elektrisiteten der det er behov.

Men strøm koster. Dette uttaket forteller deg nøyaktig hvor mye det koster.

Summa summarum.

Power Vost Controller har et stort LCD-display som på nådeløst vis summerer strømforbruket til alle enhetene som er koblet til padda, og dessuten den samlede kostnaden i henhold til strømprisen til din strømleverandør.

Det er også mulig å få opp statistikk over hvor mye du bruker per time, per dag, uke og måned, og selvfølgelig også for hele året.

Strømnerder - jada, de finnes - kan dessuten overvåke linjekvaliteten og umiddelbart henge seg på Hafslunds kundeservice hvis den ikke lever opp til forventningene.

Do snakke norsk?

Grenuttaket drives av et 1.5 volts batteri, måler alle enheter mellom 8 og 1800W, og koster 100 dollar i amerikansk utgave.

Hvis Bellona og Norges Naturvernforbund flørter litt med produsenten burde det være mulig å få noe liknende til Norge. Selv er jeg svært nysgjerrig hva det koster å ha en flat-TV stående på hele dagen. Jeg tror den svir.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer