Love Mattress gjør deg bedre i senga

Sengelivet er ikke alltid like enkelt, men det kan bli enklere.

Love Mattress gjør deg bedre i senga
Publisert

Begynnelsen av et forhold er ofte ganske anderledes enn midtpartiet. Den andres små særegenheter er sjarmerende, og plassen i senga kan aldri bli for liten. Sove med armen rundt den andre i åtte timer? Jada.

Våkne med død arm fordi blodomløpet har stoppet opp? Jada, det også. Kan det unngås, slik at du unngår mareritt om amputerte armer før du våkner? Jada.

Hul(l)rom.

The Love Mattress er like enkel som en hinderløype for førsteklassinger, men hakket smartere. Kjærlighetshungrige par som ikke klarer holde hendene unna hverandre har nå fått plass i madrassen til armen, slik at en, som du ser på bildet over, kan holde rundt sin utvalgte hele natta gjennom.

Flere mindre, løsrevne "madrassmoduler" av polyuretan-skum kombineres til én sammenhengende madrass, slik at en kan begrave diverse kroppsdeler (armer, tær) i hulrom mellom modulene.

Laken?

Ifølge designer Mehdi Mojtabvi, som helt sikkert er nygift, går det fint å bruke vanlige laken på madrassen. På grunn av overflatematerialet på modulene vil det det angivelig skli mellom hulrommene, slik at du slipper å kle hver modul i miniatyrlaken en gang i uka.

Madrassen, som er designet av Mehdi Mojtabvi, er foreløpig på konseptstadiet, men som vinner av en svært prestisjetung red dot award-kategori bør den ligge godt an i løypa for masseproduksjon.

Kilde: Inventorspot

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer