Lyser opp åpningen

Soldrevet lys kan forhindre deg fra å fryse i hjel.

Lyser opp åpningen
Publisert

Den største utfordringen med å ha fått i seg to glass for mye, er ikke dagen derpå. Nei, den aller største utfordringen er å få den ekstremt store nøkkelen til å gli inn i det mikroskopiske lille hullet i ytterdøra.

Proporsjonalt med den stigende promillen, vokser altså nøkkelen. Og ikke bare blir du stående på trappa en halv time lenger å klappe tenner, men hele døra di ser ut som om den har blitt voldtatt av ti gale katter.

Lei av å famle i mørket?

Sjekk i så fall ut denne lysende løsningen.

Den genial dingsen skal henges opp over nøkkelhullet, den er soldrevet og vil sørge for å alltid bistå deg i framtidige lignende situasjoner. No more catfight!

På oversiden av dørlyseren sitter en knapp (stor nok til å treffes også av skjelvende hender) og den vil lyse i 10 sekunder.

Bruker du mer enn 10 sekunder på å treffe hullet også under flombelysningen, er det kanskje best at du finner deg en annen plass å sove.

En sykeseng, for eksempel. Der har de i det minste avansert pumpeutstyrt.

Dørlyseren koster ca 100 kroner fra denne nettsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer