Mat for Apple-fanboys

Kjøleskap for teknologer.

Mat for Apple-fanboys
Publisert

Det er en kjensgjerning at de av oss som får frysninger nedover ryggen når vi leser spesifikasjonslister for flat-TVer, mister fullstendig oversikten når vi blir forelagt en matoppskrift. Desiliter? Teskje? Hæh? Er det ikke bare å putte alt i mikro'n?

Gorenjes svært Apple-vennlige kjøleskap kan kanskje gjøre gapet mellom teknologer og kokker litt mindre. Ok, vi lurer oss selv, det kommer ikke til å skje, men les videre likevel.

Kjempedock.

Kjøleskapet er resultatet av at Apple har tatt slovenske Gorenje inn i sin sertifiserte iPod og iPhone-varme, eller kulde som tilfellet strengt tatt er her, og det åpner opp for en del interessante muligheter.

Den minst interessante er nok selve iPod-docken, selv om den kan lade iPod Touchen eller iPhonen mens den spiller, og selv om de innebygde høyttalerne gjør at kjøkkenet kan fylles med Radiohead eller fjortispop. Gorenje påstår riktignok at oppsettet også kan brukes til å spille av video, men ettersom superkjøleskapet ikke har noen skjerm, mener de tydeligvis at du skal bruke iPoden eller iPhonens skjerm.

Har du noen gang forsøkt å se video mens iPhonen er vertikalt orientert? På avstand? Det var det vi trodde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer