Med smell i (kontra)bassen

Kunst i tungvekterklassen.

Med smell i (kontra)bassen
Publisert

Er kontrabassen symfoniorkesterets versting? Han som røyker i smug, leser sladrenettsider på nettet, og hører på blytunge hiphoprim når han er hjemme?

Hvis han ikke var det før, blir han det med SKDubs Gold, den feteste boomboxen på denne siden av 00-tallet.

Stasjonær.

Det bokstavelig talt fete musikkanlegget er laget av kunstneren David Ellis, og fordi det er kunst har han bare laget tre eksemplarer.

Hvert eksemplar koster 15 000 dollar, rundt 78 000 kroner, og består av en modifisert kontrabass, spraymaling, eik, kryssfinér, metall, en iPod, to rør-forforsterkere, et par mellomtone- og diskantelementer fra BC, basselementer fra Electro-voice, enda et par diskantelementer fra JVC, en Crown XLS 602 effektforsterker, og, til slutt, en equalizer fra Behringer.

Den er ser omtrent like bærbar ut som et flygel, men den er selvfølgelig ikke laget for kidsa. Den er laget for velstående samlere som vet like mye om hiphop og ghettoblastere som du vet om kvantefysikk.

Slik er kunsten.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer