Memento mori for sofanerder

Vi skal alle dø, så hvorfor ikke ta det på forskudd?

Memento mori for sofanerder
Publisert

Du vet det går i dass på ett annet tidspunkt. Den kulen på halsen? Sikkert kreft. Hvis det nå mot formodning viser seg å ikke være det, er nok den kløen på leggen malaria.

Pessimistene vil kose seg med disse noe spesielle sofaene, som en med litt fingerferdighet kan ta med seg i grava.

Seg selv lik.

Mennene og damene bak coffincouches.com er så glad i resirkulering at de sender selv livets siste øyeblikk i loop. Sofaene er, som du har forstått nå, laget av likkister.

De er ikke stjålet fra kirkegårder etter at klokkeren er bestukket med billig vin og løfter om piker og sang (amerikansk lovgivning tillater forøvrig ikke at en gjenbruker brukte kister, og takk og pris for det). De er derimot hentet fra lokale begravelseshjem i Sør-California, for så å bli forvandlet til noe som er ment å stå i stua di. Mens du sitter i dem.

Stuegris.

Sofaene har seks bein og tykke stålrammer, og er kledd med solid polstring slik at ikke bitre zombier klarer trenge gjennom for å klype deg på unevnelige steder. Antakeligvis.

En Coffincouch koster pene 23 000 kroner, men da kan du til gjengjeld velge mellom en rekke farger, og dessuten være trygg på at de tåler opptil 408 kilo. Den burgeren du holder i hånda nå?
Stapp den i deg så raskt du orker, og bestill en ny. Sofaen takler det, og når hjertet ditt gir etter kan noen bare lempe sofaen ut i hagen, grave et hull, og, vel, du ser hvor dette bærer hen.

Det bærer mot slutten.

Kilde: Bornrich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer